Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-12-2017 04:07:28

ClydeHart
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-12-2017
Messages: 3

nike air force

Nike Sock Dart er normalt ikke en nike air force model, der kommer til at tænke på, når man tænker på sneakers, du kan bære i regnen, og selvom disse to dristige farvelægninger synes at være bedre egnet til forår / sommer, bliver de faktisk lavet med vandafvisende øverst. Vi har set dette gjort på modellen før, men disse seneste udgivelser skiller sig ud på grund af de dristige nuancer, der bruges på oversiden. Kommer i Max Orange og Paramount Blue, er skoens øverste udført af en vejrbestandig syntetisk overlejring. At bryde op i tonal look er Wolf Grey og Black accenter noteret på ankel krave / hæl / tungen regionen. Gennemførelsen af udseendet er den hvide mellemsål og sort ozol kombination. Er du fan af dette look? Du kan nu finde disse internationalt, mens en stateside-udgivelse vises nært forestående.

Nike LunarCharge er en af Nike s nyeste og største silhuetter at komme ud af deres Sportwear division. I dag tager vi et kig på sit nyeste tilbud med denne Premium nike sb Suede Pack. Med Nike LunarCharge Premium Suede findes der en suede og neopren øvre med perforeringer placeret på branding og tå. De tre farve muligheder omfatter Jade / Atom, Camper Green og Black / Sail. Se på alle tre af disse women's colorway for at komme frem til udvalgte forhandlere i den nærmeste fremtid. I mellemtiden lad nike roshe run os vide, hvilken du bedst kan lide.

Vi har en helt ny farvevej fra Nike Air Max Zero til at dele med dig. Rocking en All-Metallic Silver øvre, her er en på fødderne se på Nike Air Max Zero Metallic Silver. Denne Metallic Silver farveway af modellen kommer klædt i en tonal øvre gjort i a (du gættede det) Silver Hyperfuse konstruktion. Det eneste middel på kontrast ligger på hitsne af Rød placeret i AIR-brandingen, der ses på siden af hælen. Hits af hvid placeret på siden Swoosh logo og mellemsål blander pænt med tonal øvre. Gennemførelsen af udseendet er de sorte hits på ydersålen og foringen. Allerede tilgængelig internationalt til nike air presto $ 170, vil vi fortælle dig, når de ankommer tilstede. Er du fan af denne dristige farvelægning på Air Max Zero, eller er det også over toppen?

Livsstilsbilleder af den kommende Nike Flyknit Racer University Red er udstillet, da det er planlagt at lave sin debut denne uge. Ikke mindst en hyldest til kinesisk nytår (28. januar) og årets rooster sneaker s æstetik er faktisk ildhane -inspireret med sin pulserende universitetsrøde og dybe crimson-finish på tværs af den indviklede strikkede overdel. Tonale sorte accenter spiste videre på tungen, indersiden og swooshes, mens en 3M reflekterende pull-fane placeres på hælen. Endelig hætter en sort og hvid sål enhed ud af den slanke sammensætning. Prisen på $ 150 kan du købe dette standout-par hos udvalgte Nike-forhandlere verden over fra fredag den 27. januar.

Nike har officielt afsløret deres seneste samarbejde med japansk mærke UNDERCOVER kendt som NikeLab x UNDERCOVER SFB Jungle Dunk. NikeLab har arbejdet med UNDERCOVER designer Jun Takahashi for at bringe hans seneste fodtøjside til liv. Dette design er en vinterstøvler, der kombinerer den øverste del af Nike Dunk, værktøjet og ydersålen til SFB Jungle Boot og Air Huarache's hælbur. Det afbalancerer designerens æstetik med vinterklare designfunktioner og basketball, skateboarding og gadearv på hver sko.

Efter at have åbnet dørene til Nike Miami i sidste uge, har Swoosh taget ting på internationalt plan med åbningen af Nike Jordan Basketball Experience Store. Den nye placering, der er åben nu, er Nike s nike tn største basketballfokuserede rum i Kina på 6.550-square-fødder. Butikken er designet til at levere det bedste af Nike's personlige tjenester, fra Nike + Basketball Trial Zone til produkttilpasning, hvilket skaber en sømløs forbindelse mellem Nike's digitale og fysiske platforme. Som forventet tilbyder Nike Jordan Basketball Experience Store også nogle af de hotteste Nike Basketball, Nike Sportswear og Jordan-produkter, herunder fan-favoritter og nye udgivelser som Air Jordan 1, LeBron 14, Kyrie 3, Nike Special Field Air Force 1 og Nike Air More Uptempo. Tag et kig på detaljerede billeder af rummet og http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-000akp.jpg lad os vide, om du planlægger at besøge helst helst.

Hors ligne

 

Pied de page des forums